Locul 1 pentru juniorii de la ACS Transilvania la Turneul Semifinal de la Turda

Săptămâna Națională a Voluntariatului la Cluj-Napoca
15 mai 2018
Petre Pop, sociolog: Înțelegător psihic și operațional practic
15 mai 2018

Locul 1 pentru juniorii de la ACS Transilvania la Turneul Semifinal de la Turda

Echipa de juniori V a Clubului Sportiv Transilvania  Brasov calificata in finala campionatului national de mini handbal masculin!

Cei mai mici handbalisti de la ACS Transilvania Brasov au castigat en fanfare turneul semifinal de juniori V. Micutii brasoveni, s-au intors cu medalia de aur de la Turda, oras care a gazduit turneul semifinal de mini hanbal baieti. Practic, elevii antrenati de Cristian Filip si Titus Donosa nu au avut rival la competitia semifinala unde s-au confruntat cu echipe bine cotate din tara. Cu 35-11, brasovenii au trecut de echipa Academia Cluj Napoca. A urmat Pegasus Tg. Mures, echipa care la scorul de  19-6 pentru Transilvania Brasov, au renuntat sa mai joace. A urmat meciul cu Ardealul Cluj, pe care handbalistii de la CST l-au castigat la finalul unei evolutii excelente cu 35-24. Astfel, cu o calificare de peprimul loc in grupa, micutii handbalisti brasoveni au jucat si castigat finala turneului, cu LPS Oradea scor 36-24.

“ A fost o incununare a eforturilor noastre de zi cu zi de la antrenamente. Elevii mei au fost foarte ambitiosi, lucru care s-a vazut in teren. Practic nu am avut adversari pe masura in acest turneu semifinal in fata unor echipe de renume in handbalul romanesc. Mergem in finala unde ma astept la o evolutie excelenta”, a declarat antrenorul juniorilor V de la Clubul Sportiv Transilvania, Cristian Filip, cel care alaturi de Titus  Donosa a asigurat banca tehnica a brasovenilor.

Performantele juniorilor brasoveni nu se opresc aici: si juniorii IV de la ACS Transilvania sunt calificati in Turneul Semifinal al campionatului national de handbal ce va avea loc la finalul acestei luni!

BeTheme WordPress Theme