La Cluj-Napoca a fost pus în circulație Tramvaiul lui Moș Crăciun

La nivelul judeţului Cluj nu sunt drumuri judeţene închise sau blocate circulaţiei rutiere
6 decembrie 2018
Scene de groază la Apahida! Un bărbat a fost decapitat de tren
6 decembrie 2018

La Cluj-Napoca a fost pus în circulație Tramvaiul lui Moș Crăciun

Începând de azi, 6 decembrie, pe străzile Clujului va circula un tramvai unde cei mici pot să-i lase scrisori lui Moş Crăciun într-o cutie poştală special amenajată.

Compania de Transport Public (CTP) din Cluj-Napoca va introduce, din 6 decembrie, tramvaiul lui Moş Crăciun.

Spre bucuria copiilor, începând cu data de 6 decembrie, tramvaiul lui Moş Crăciun este prezent pe străzile oraşului Cluj-Napoca. Copiii sunt invitaţi să compună scrisoarea către Moş Crăciun şi să o depună în poşta special amenajată în tramvaiul care va strabate oraşul pe linia 101 în fiecare zi între orele 17:00 şi 19:00. ( 17:00 plecare din Piaţa Gării, 17:30 plecare din Bucium, 18:00 plecare din Piaţa Gării, 18:30 plecare din Bucium)“, se precizează pe site-ul CTP.

Tramvaiul lui Moş Crăciun a fost pus în circulaţie, miercuri, de Primăria Cluj-Napoca, iar copiii care se plimbă cu el primesc dulciuri în schimbul unei poezii spuse Moşului. Tramvaiul va funcţiona până în 30 decembrie.
Tramvaiul lui Moş Crăciun a fost împodobit cu steluţe luminate, brăduţi şi globuri colorate de reprezentanţii Companiei de Transport Public (CTP) Cluj-Napoca şi introdus, miercuri, în circulaţie de Primărie urmând să îi primească pe cei mici pe traseul Gară – cartier Mănăştur între orele 16 – 19 până în 30 de decembrie.

La bordul tramvaiului, unde răsună colinde şi cântece specifice iernii, Moş Crăciun împarte copiilor dulciuri iar aceştia îi pot spune o poezie sau îi pot prezenta lista de dorinţe pentru Crăciun.

Directorul CTP Cluj-Napoca, Liviu Neag, prezent în Tramvaiul lui Moş Crăciun, a declarat că speră ca cei mici să se bucure de eveniment.

“Ca în fiecare an, în Ajun de Moş Niculae, am dat drumul Tramvaiului lui Moş Crăciun care va circula în fiecare zi între orele 16 – 19. Sperăm ca şi Moşul să fie destul de darnic cu cei mici”, a spus Neag.

Primăria Cluj-Napoca a organizat, miercuri, şi o întâlnire cu Moş Nicolae în Piaţa Unirii, unde sute de părinţi şi copii de mână au primit cadouri din partea unor spiriduşi, după care au asistat la spectacolul de teatru “Fram, ursul polar” pe scena amenajată în piaţă.

BeTheme WordPress Theme