Fotbal, Liga 4: CSM Câmpia Turzii pierde pe teren propriu în ultimul minut al prelungirilor!

Raed Arafat trimite un elicopter SMURD pentru bărbatul electrocutat la Câmpia Turzii
8 septembrie 2018
Tragedie evitată la Câmpia Turzii mulțumită intervenției Șefului DSU, Raed Arafat
8 septembrie 2018

Fotbal, Liga 4: CSM Câmpia Turzii pierde pe teren propriu în ultimul minut al prelungirilor!

Etapa a doua,a adus o noua infrangere pentru formatia CSM Campia Turzii,care a pierdut astazi cu scorul de 2-3(1-1),pe teren propriu in fata Olimpiei Gherla.
Partida jucata pe stadionul „Mihai Adam” din Campia Turzii,a inceput bine pentru fotbalistii gazda care au deschis rapid scorul,in minutul 6 prin Danut Stefan.
Contrar cursului jocului,la o invalmaseala in careul gazdelor,un jucator al oaspetilor cade si arbitrul arata puctul de la 11 metri.
Executa Muresan,care inscrie si readuce egalitate pe tabela de marcaj,iar acesta este scorul cu care s-a intrat la pauze la cabine.
Gadele se desprind rapid din nou pe tabela de marcaj,in minutul 48,dupa golul  marcat de Moldovan Sebastian si astfel echipa CSM-ului,se indrepta spre o victorie.
Stupoare mare in minutul 89,cand atacantul oaspetilor Szabo,aduce egalarea dupa ce inscrie cu o lovitura de cap.
In cel de-al patrulea minut al prelungirilor aratate de arbitru intalnirii,”gherlenii” dau lovitura de gratie,dupa golul marcat de Zoltan,gol care le-a adus o victorie nesperata la un moment dat,in timp ce de partea cealalta putem sa mentionam ca gazdele au pierdut nemeritat aceasta intalnire.
Tehnicienii CSM-ului,Valentin Sandru(principal) si Dorin Rosu(secund),au inceput partida cu urmaoarea echipa: Cioarga – Nicola,Oroian,Soporan,Moldovan.M,Mihesan,Tescar,Dan Stefan,Chisu,Duma,Moldovan.S.In repriza secunda au mai intrat:Tarcea,Dudas.
POP Eugen, Sport
BeTheme WordPress Theme