Doi hoți arestați după ce au dat mai multe spargeri într-o localitate clujeană. Unul dintre ei e din Turda

Polițiștii clujeni au intensificat controalele în trafic. Sunt în vizor vitezomanii și șoferii băuți!
6 decembrie 2018
Incendiu la fabrica Heco Schrauben din Câmpia Turzii
6 decembrie 2018

Doi hoți arestați după ce au dat mai multe spargeri într-o localitate clujeană. Unul dintre ei e din Turda

foto Arhiva

Polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Gherla – Postul de Poliție Bonțida au identificat, depistat și reținut, pentru 24 de ore, doi bărbați bănuiți de comiterea mai multor furturi.

Bunurile sustrase au fost recuperate în proporție de 90% și predate persoanelor vătămate.

 La data de 5 decembrie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Bonțida au identificat doi bărbați bănuiți de comiterea mai multor furturi din locuințe și anexe gospodărești.

Conform probatoriului administrat, în perioada octombrie-noiembrie a.c., cei doi bărbați, de 25 și 23 de ani, din Turda, ar fi comis 5 furturi din locuințe și dependințe de pe raza comunei Bonțida.

Cei doi ar fi sustras unelte electrice, precum flexuri, mașină de găurit, rotopercutor etc., cauzând un prejudiciu total de circa 6.000 de lei.

În urma investigațiilor, s-a reușit recuperarea bunurilor sustrase în proporție de 90 %, acestea fiind restituite persoanelor vătămate.

Polițiștii i-au reținut pentru 24 de ore pe cei doi bărbați, aceștia urmând a fi prezentați magistraților pentru dispunerea altor măsuri preventive.

BeTheme WordPress Theme