Ca-n lumea a treia! Bolnavă legată în chingi şi întinsă pe jos într-o ambulanţă

Lucrări de reabilitare și modernizare pe drumul județean Viişoara – Ceanu Mare – Frata – Mociu
11 octombrie 2018
Doi pietoni accidentați de un clujean de 18 ani, fără permis. O victimă a DECEDAT
11 octombrie 2018

Ca-n lumea a treia! Bolnavă legată în chingi şi întinsă pe jos într-o ambulanţă

Un tânăr aflat cu mama sa la Unitatea de Primiri Urgenţe din municipiul Alba Iulia, a surprins momentul în care a fost adusă femeia şi a postat, indignat, o fotografie pe facebook.

”După ce ca azi dimineaţă am avut nevoie de ambulanţă urgent pentru mama, şi doamna care mi-a răspuns nervoasa probabil ca am sunat prea devreme pentru ea, sau am deranjat-o de la cafea, îmi zice ca în 6-7 minute (de parca am sunat la taxi, nu la ambulanţă). Ajuns la urgenţe, dau de altu mai sictirit şi asta, ca îs prea mulţi pacienţi la urgenţe şi se văita ca are mult de lucru săracu. Şi colac peste pupăză ies afara la o ţigară, apare o ambulanta cica(cea din poza) înăuntru în maşină din portbagaj sa zic o pacientă, pusă jos pe nişte pături, şi mutată din maşină pe targă cu chingi de legat marfă.. Strigător la cer, ce sa mai zic?!”, a scris tânărul la fotografia postată pe internet.

Reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Alba şi cei ai Crucii Roşii spun că maşina nu le aparţine, potrivit presei locale.

BeTheme WordPress Theme