Bunicuță de 88 de ani a accidentat un pieton și a fugit de la locul faptei!

AJMI-MED Câmpia Turzii – Cabinet medical Dr. ALAJMI Mahmoud și Dr. SLABĂI Alexandru
11 iulie 2018
5 autoturisme implicate într-un accident la Apahida
11 iulie 2018

Bunicuță de 88 de ani a accidentat un pieton și a fugit de la locul faptei!

NOTA: Știrea NU este din zona Transilvaniei dar nu am putut rămâne indiferenți la acest eveniment, mai ales că nu este un caz izolat. 

La 88 de ani a accidentat un bărbat și a fugit de la locul accidentului!

O femeie în vârstă de 88 de ani din comuna Suliţa judetul Botosani va fi cercetată penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei, după ce a lovit cu maşina un bărbat de 89 de ani, după care a plecat de la locul faptei.

Accidentul cu pricina a avut loc luni pe Drumul Judeţean care străbate comuna Blândeşti, când octogenara, aflată la volanul unui autoturism, l-a acroşat cu maşina pe un bărbat de 89 de ani, care a încercat să traverseze şoseaua prin loc nepermis şi fără să se asigure. Deşi bărbatul a fost proiectat pe asfalt, femeia şi-a văzut în continuare de drum, fără să anunţe Poliţia. În schimb, bărbatul rănit a fost transportat la spital, iar cadrele medicale au anunţat Poliţia.

În urma investigaţiilor, agenţii rutieri au ajuns la octogenară, aceasta din urmă fiind pusă sub acuzare. Poliţiştii continuă însă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc accidentul, la final urmând să se stabilească dacă octogenara va fi trimisă în judecată.

BeTheme WordPress Theme