Accident cu Scandal la Cluj-Napoca. Și-a prins soțul cu amanta în mașină!

Premierul Ungariei promite un nou zbor regulat Cluj-Budapesta, de pe Aeroportul clujean
15 mai 2019
METEO: ANM anunță Temperaturi de Vară, însă vremea se menține instabilă
15 mai 2019

Accident cu Scandal la Cluj-Napoca. Și-a prins soțul cu amanta în mașină!

Scandal monstru, seara trecută, într-o intersecţie din Cluj-Napoca, după ce, în urma unui accident rutier, o femeie şi-a prins soţul cu amanta în maşină, scrie observator.tv.

Infidelitatea unui bărbat a ieşit la iveală, aseară, în urma unui accident rutier în Cluj-Napoca, pe strada Fabricii. Soţia a venit la locul accidentului şi şi-a prins omul cu amanta, moment în care a s-a declanşat nebunia.

Cum nu a putut să-i ceară socoteală presupusei amante, pentru că tânăra, rănită în accident, era în ambulanţă, soţia s-a războit cu mama acesteia, pe care a sărit cu pumnii şi picioarele.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar soţia a fost amendată pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

ISU Cluj a anunţat că accidentul nu s-a soldat cu raniti grav.

„Două persoane sunt consultate de echipajul SAJ în aceste momente. Pompierii au asigurat siguranta locului cu o autospecială cu modul de descarcerare, fără a fi nevoie să extragă persoanele din autoturisme”, a precizat purtatorul de cuvant ISU Cluj, la puține minute dupa producerea accidentului.

BeTheme WordPress Theme