4 bărbați, între care 2 minori, s-au bătut și ÎNJUNGHIAT chiar în sediul unei Primării

Fiul Președintelui sirian – impresii despre Salina Turda
11 iulie 2018
AJMI-MED Câmpia Turzii – Cabinet medical Dr. ALAJMI Mahmoud și Dr. SLABĂI Alexandru
11 iulie 2018

4 bărbați, între care 2 minori, s-au bătut și ÎNJUNGHIAT chiar în sediul unei Primării

După o bătaie cu pumni şi picioare între patru persoane de sex masculin, cel mai mult a avut de suferit un tânăr de 23 de ani care a fost înjunghiat de un alt bărbat de 34 de ani. Totul s-a petrecut în faţa Primăriei Dragu, după ce scandalul a pornit chiar în incinta instituţiei publice.

Un conflict spotan între patru persoane de sex masculin a izbucnit chiar în incinta Primăriei Dragu, în data de 9 iulie, la ora 10.00.

Cei patru certăreţi, este vorba despre doi adolescenţi de 16, respectiv 17 ani, un tânăr de 23 de ani şi un bărbat de 34 de ani.  au fost scoşi din incinta Primăriei, însă conflictul a continuat chiar în faţa instituţiei publice, cei patru împărţindu-şi pumni şi picioare.

Din păcate, disputa nu s-a lăsat doar cu aceste lovituri, iar bărbatul de 34 de ani l-a înjunghiat pe tânărul de 23 de ani.

Poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Hida au fost sesizaţi şi odată ajunşi la faţa locului, oamenii legii au aplanat conflictul şi au identificat persoanele implicate.

“Din cercetări s-a stabilit că persoanele implicate au tulburat ordinea şi liniştea publică în incinta unei instituţii publice, s-au lovit reciproc cu pumnii şi picioarele,  după care bărbatul de 34 de ani l-a înţepat cu cuţitul în omoplat pe bărbatul de 23 de ani”, se arată într-un comunicat al IPJ Sălaj.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercerările pentru infracţiunile de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe, fapte prevăzute de Codul Penal.

BeTheme WordPress Theme