26 Iunie – Ziua Drapelului Național
26 iunie 2018
VIDEO: Câmpia Turzii – Arestat de polițiști după ce a atacat cu un ciocan vecinii din bloc
26 iunie 2018

Black Eyed Peas vine la Untold!

Trupa Black Eyed Peas este trupa mult așteptată de la Untold. Artiștii americani care au făcut de-a lungul timpului furori și au rezistat în fiecare an în topurile muzicale internaționale, vor susține un show la Untold.

Untold este singurul festival din Europa care a reușit să-i convingă pe americani să vină într-o țară europeană. Pe scenă vor răsuna hituri care au făcut istorie dar și melodii de pe cel mai nou album „Ring the Alarm” se vor auzi live, în vară, pe scena principală a festivalului UNTOLD. Black Eyed Peas vor urca pe scenă în ultima zi a festivalului, adica duminică.

Fanii festivalului care vor să-și mai achiziționeze bilete pentru ziua de duminică trebuie să știe că mai sunt doar 5000 disponibile la prețul special de 225 de lei plus taxe. Prețul întreg al biletelor pentru ziua de duminică va fi de 350 de lei plus taxe.

Până în acest moment peste 65.000 de fani ai festivalului și-au achiziționat un abonament pentru cele patru zile. Prețul abonamentului este în acest moment de 549 de lei plus taxe, iar biletele de 1 zi incep de la 225 lei plus taxe.

Untold 2018 va avea loc în perioada 2-5 august la Cluj-Napoca, având invitați peste 200 dintre cei mai populari artiști din lume, precum: The Chainsmokers, The Prodigy, Jason Derulo, Armin van Buuren, Diplo, Kygo, Steve Aoki, Tiesto, Paul Kalkbrenner, Solomun și mulți alții.

Untold 2018 pune Clujul pe harta internațională a festivalurilor din lume!

BeTheme WordPress Theme