Fetiță prinsă sub un tramvai , salvată contracronometru de pompieri! (VIDEO)

MRP este aproape de românii din Pedrera
11 January 2018
Ziua Culturii Naționale, sărbătorită la Cluj
12 January 2018
Show all

Fetiță prinsă sub un tramvai , salvată contracronometru de pompieri! (VIDEO)

Intervenție contracronometru a pompierilor arădeni. O fetița de 12 ani prinsă sub tramvai a fost extrasă în mai puțin de 15 minute.

Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit cu trei echipaje pentru salvarea fetei prinsă sub vehicul. Intervenția a presupus ridicarea tramvaiului cu ajutorul cilindrilor hidraulici și a pernelor din dotarea autospeciale descarcerare, fiind decupată o parte a tramvaiului.

Salvatorii au întrat sub tramvai cu o targă lopată, au fixat victima și aceasta a fost recuperată în viata și predată echipajului de prim-ajutor SMURD.

Intervenție contracronometru a pompierilor arădeni. O fetița de 12 ani prinsă sub tramvai a fost extrasă în mai puțin de 15 minute.Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit cu trei echipaje pentru salvarea fetei prinsă sub vehicul. Intervenția a presupus ridicarea tramvaiului cu ajutorul cilindrilor hidraulici și a pernelor din dotarea autospeciale descarcerare, fiind decupată o parte a tramvaiului. Salvatorii au întrat sub tramvai cu o targă lopată, au fixat victima și aceasta a fost recuperată în viata și predată echipajului de prim-ajutor SMURD.#POMPIERII #IGSU #SMURD #România #ISU

Posted by IGSU – Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Romania on 11 Ianuarie 2018

BeTheme WordPress Theme